Järviseudun ammatti-instituutti, JAMI

JAMI kouluttaa nuoria ja aikuisia ammatteihin, joissa on työvoiman tarvetta alueellamme ja alueemme ulkopuolella. Valittavanasi on 14 koulutusohjelmaa, joista voit löytää oman väyläsi tulevaisuuteen. JAMIlla on toimipisteitä Alajärvellä, Töysässä, Lappajärvellä ja Kurejoella.

Tutustu laajaan koulutustarjontaamme osoitteessa: http://www.jamin.fi

Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/jamin.fi

Musta Pörssi, Ähtäri

Luotettava. Asiantunteva. Paikallinen. Laadusta ei tingitä. Hinnalle aina vastinetta. Lanittajat varustaa Ähtärin Musta Pörssi.

Osoitteemme on Ostolantie 7, 60700 Ähtäri.

Musta Pörssi avoinna Ma-Pe 9-17, La 9-14.

Tutustu nettisivuihimme: http://www.mustaporssi.fi

Verkko-osuuskunta Kuuskaista

Yhteydet laneille mahdollistaa Kuuskaista.

Tykkää meistä Facebookissa: www.facebook.com/kuuskaista

Tutustu nettisivuihimme: www.kuuskaista.com

Ähtärin kaupunki, nuorisotoimi

Ähtärin kaupungin nuorisotoimi tarjoaa meille tilat. Iso kiitos!

Ähtärin kaupungin nettisivut: www.ahtari.fi

Pelaajan Valinta

Pelaajan Valinta on pelaamiseen erikoistunut sähköisen kaupankäynnin erikoisliike, joka on perustettu vuoden 2006 alusta.

Pelaajan Valinta pyrkii tarjoamaan laaja-alaisesti kaikki pelaamiseen liittyvät pelit ja lisälaitteet asiantuntemuksella. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman pelejä kaikille alustoille. Lisäksi tarjoamme ison määrän erilaisia lisälaitteita ja erityisesti juuri pelaamiseen suunnitellut pelitarvikkeet. Sivuiltamme löytyvät myös erityisesti nuorille ja lapsille suunnatut multimedia ohjelmat, sekä opetus ja hyöty ohjelmat.

Pelaajan valinnan kulmakivinä on asiakasta kunnioittava ilmapiiri ja usko omiin kykyihinsä tarjota asiakkailleen laatua ja luotettavuutta. Huomioimme jokaisen asiakkaamme toivomukset. Tarjoamme tuotteemme kilpailukykyisin hinnoin. Uskomme tilaamiseen helppouteen ja sähköisen kaupankäynnin ylivoimaiseen etuun. Olemme reilun pelin pelikauppa!

Pelaajan Valinta nettisivut: www.pelaajanvalinta.fi

Mahdollinen yhteistyökumppani?

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Saat tähän sivulle haluamasi esittelytekstin ja linkkejä. Lisäksi saat sivuston oikealle palstalle logosi näkyviin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@retribution.fi

YHTEISTYÖSSÄ